سفر هنوز پرخطر است – مجله آنلاين

به مرجع به روز سئو حرفه اي خوش آمديد

پنجشنبه ۲۰ دی ۰۳

سفر هنوز پرخطر است – مجله آنلاين

۸ بازديد

سفر با جابجايي انواع جديد به مد مي انجامد. هنگامي كه با يك نوع جديد مواجه مي شويد ، به اين معني است كه ميزبان در حالت جديدي در برابر ويروس قرار دارد و اين ميزبان جديد با وجود واكسيناسيون ، احتمال آلوده شدن به ويروس را افزايش مي دهد. همه اينها آثار منفي سفر …

سفر هنوز پرخطر است – مجله آنلاين https://online-mag.ir/2021/10/سفر-هنوز-پرخطر-است-مجله-آنلاين/ Mon, 04 Oct 2021 12:44:53 0000 مجله همگاني https://online-mag.ir/2021/10/سفر-هنوز-پرخطر-است-مجله-آنلاين/ سفر با جابجايي انواع جديد به مد مي انجامد. هنگامي كه با يك نوع جديد مواجه مي شويد ، به اين معني است كه ميزبان در حالت جديدي در برابر ويروس قرار دارد و اين ميزبان جديد با وجود واكسيناسيون ، احتمال آلوده شدن به ويروس را افزايش مي دهد. همه اينها آثار منفي سفر …

سفر با جابجايي انواع جديد به مد مي انجامد. هنگامي كه با يك نوع جديد مواجه مي شويد ، به اين معني است كه ميزبان در حالت جديدي در برابر ويروس قرار دارد و اين ميزبان جديد با وجود واكسيناسيون ، احتمال آلوده شدن به ويروس را افزايش مي دهد. همه اينها آثار منفي سفر است.

به گزارش مجله آنلاين ، اين روزنامه ايران او مي نويسد: “با عبور همه ايالت هاي كشور از قله پنجم كرونا ، تعداد شهرهاي قرمز از 29 به 16 كاهش يافته است ، تعداد موارد و مرگ و مير در ماه اكتبر به جاي واردات و واكسن اندكي كاهش يافته است. طبق شواهد و اظهارات كارشناسان ، بسياري از ايالت ها پنجمين قله كرونا را پشت سر گذاشته اند و در شرايط كنوني كمتر از 20 شهر در معرض خطر بالاي ابتلا به كرونا و تعداد ايالت هاي قرمز هستند. نسبت به ماه اوت و سپتامبر. كوتاه شدن فاصله بين امواج 5 و 6 بسيار جدي است. بسته شدن اخير باعث ايجاد زنگ خطر و مرگ شده است.

كارشناسان بهداشت مي گويند با وجود تسريع فرايند واكسيناسيون ، در صورت ناديده گرفتن اين فرايند ، احتمال شكل گيري قله ششم و افزايش عوارض و مرگ و مير در بيماران مبتلا به بيماري كوويد -19 غير منتظره است. تاكيد كنيد كه چنين نيست. گفته مي شود واردات واكسن در هفته هاي اخير افزايش يافته و تقريبا 1.5 ميليون ايراني روزانه با واكسن كرونا واكسينه مي شوند ، اما ترس از موج پنجم كاهش نيافته و برخي از كارشناسان گفته اند. هشدار مي دهد كه مردم از ماسك ، تجمع ، مسافرت استفاده نمي كنند. يا سفرها از تعطيلات آينده اجتناب نكنيد. به زودي ، زنجيره فعال عفونت هاي ويروسي در مناطق مختلف كشور مشكل ساز خواهد شد.

مسعود يونسيان ، اپيدميولوژيست گفت: [كل جمعيت] اگر نه ، بايد نگران موج ششم كرونا باشيد. او معتقد است كه بهترين راه مقابله با ويروس ، شناسايي زودهنگام بيمار است. بنابراين ، نظارت و واكسيناسيون يكي از مهمترين مسائلي است كه بايد با آن برخورد كنيم. همانطور كه وزير بهداشت وعده داده بود ، همه افراد بالاي 18 سال در ماه نوامبر با هر دو ويروس كرونا واكسينه مي شوند و هدف از واكسيناسيون كاهش مرگ و مير به جاي كاهش بروز بيماري كرون است. شدت عفونت منجر به بستري شدن در بيمارستان مي شود كه بايد كاهش يابد. سويه دلتا اثر واكسن را تا 10 درصد كاهش مي دهد ، اما تزريق واكسن مرگ و مير را به ميزان قابل توجهي كاهش مي دهد.

اين روزها وضعيت كرونا كمي ملايم به نظر مي رسيد ، اما تعطيلات بعدي و افزايش سفرها به ايالت هاي شمالي اخيراً نگراني هايي را ايجاد كرده است. رئيس دانشگاه علوم پزشكي مي گويد كاهش آمار در ايالت هاي شمالي بسيار آسيب پذير است و هرگونه سهل انگاري مي تواند ما را به سطح ششم برساند. عكسهاي منتشر شده در سواحل خزر در شبكه هاي اجتماعي موجي از مسافران را نشان مي دهد كه هفته گذشته در تعطيلات خود به ايالتهاي شمالي عزيمت كردند. البته اين مشكل به دليل افزايش تعداد بيماران ، واكنش روساي دانشگاه علوم پزشكي استانهاي مازندران و گيلان را به دنبال داشت.

تنظيم مجدد انواع جديد ويروس با افزايش سفرها

اپيدميولوژي ملي كوويد -19 در پاسخ به اين سال كه آيا كاهش شهرهاي قرمز ارتباط مستقيم با افزايش نرخ واكسيناسيون دارد يا خير ، گفت: “يكي از موثرترين راهها براي كاهش زنجيره عفونت ويروسي ، واكسيناسيون است.” حميد سوري ، رئيس كميته ، گفت. در نتيجه ، هر كشوري در جهان تلاش مي كند تا آنجا كه ممكن است دامنه واكسيناسيون را گسترش دهد. البته گسترش دامنه واكسيناسيون به معناي كنار گذاشتن اقدامات و پايبندي به پروتكل نيست.

سوري افزود: از سوي ديگر ، در ژاپن بين ميزان واكسيناسيون و دستيابي به ايمني جمعيت فاصله زيادي وجود دارد. اين بدان معناست كه اگرچه ميزان واكسيناسيون در حال افزايش است ، اما هنوز با دستيابي به ايمني جمعي فاصله نيست كه حداقل 80 درصد مردم واكسينه شوند. نكته بعدي اين است كه حتي در صورت رسيدن به اين سطح از واكسيناسيون ، ويروس سعي مي كند تغييراتي در ژنوم ايجاد كند تا بقاي آن تضمين شود. در نتيجه ، شيوع انواع جديد ويروس افزايش مي يابد. در شرايط كنوني ، بايد به انواع جديد توجه شود تا از اثربخشي واكسن كاسته نشود و باعث شيوع بيماري نشود.

كوويد -19 ، رئيس كميسيون ملي اپيدميولوژي گفت: “معمولاً ، اختلال در زندگي عادي سيستم ايمني بدن را در طول سفر تضعيف مي كند و احتمال ابتلا به آن را افزايش مي دهد.” در عين حال ، درصد افرادي كه واكسينه شده اند هنوز مشخص نيست. به عبارت ديگر ، مديريت همه گير اپيدمي هنوز صورت نگرفته است. اين احتمال را افزايش مي دهد كه بسياري از افرادي كه سفر مي كنند به ديگران آلوده شوند.

سري گفت: “البته واكسن ها مي توانند از شدت بيماري و مرگ جلوگيري كنند ، اما اين بدان معنا نيست كه خطر مرگ و بستري شدن در بيمارستان را به صفر مي رساند.” به ويژه ، كساني كه در سفر در معرض اين بيماري قرار مي گيرند در درجه اول كساني هستند كه ممكن است به صورت گروهي مانند اتومبيل ، قطار و هواپيما سفر كنند. انواع ويروس در شهرهاي مختلف يكسان نيست ، اما نوع غالب در كشور دلتا است ، اما آيا مطمئن هستيد كه آيا نوع ديگري در قسمت شمالي كشور وجود دارد؟ از آنجا كه سيستم تعيين توالي ويروس فعال نيست ، ما نمي دانيم نوع گسترش در جامعه چيست.

به گفته وي ، سفر با جابجايي انواع جديد به مد منجر مي شود. هنگامي كه با يك نوع جديد مواجه مي شويد ، به اين معني است كه ميزبان در حالتي جديد در برابر ويروس است و اين ميزبان جديد با وجود واكسيناسيون احتمال آلوده شدن به ويروس را افزايش مي دهد. همه اينها آثار منفي سفر است.

از اين گذشته ، جيب برها براي بازگشت به زندگي عادي بسيار ضروري و مطلوب هستند و توصيه مي كنند كه بايد در اسرع وقت انجام شود ، اما براي فراهم آوردن اين شرايط ، افزايش واكسيناسيون و اپيدمي. مديريت هفته ها ، به ويژه قرنطينه و بيماري ، هفته ها طول مي كشد. بنابراين ، افراد در معرض رنج يا درد نيستند. طبيعي است كه جهش هاي جديدي را با واكسن به عنوان بيماري هاي جديد بدست آوريم و خطر همه گيري را افزايش دهيم. مردم بايد صبورانه منتظر بمانند تا دريابند مديريت اپيدمي هوشمندتر است و مسافران بايد با هر دو واكسينه شوند و پروتكل را رعايت كنند. “

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.