محمود فرشچيان يكي از نقاشان معاصر ايراني است كه هر بار آثار او با قيمت يك ميليارد دلار ركورد حراج را مي شكند. برخي از آثار وي توسط وزير امور خارجه ايران به عنوان هديه به سفير و وزير امور خارجه اهدا شده است. ديروز خبري مبني بر اهداي اثر نقاش “يوسف و زولايكا” به …
ماجراي سابقه دار اهداي تابلوهاي فرشچيان به كشورها https://online-mag.ir/2021/08/ماجراي-سابقه-دار-اهداي-تابلوهاي-فرشچي/ مجله آنلاين Fri, 27 Aug 2021 23:15:28 0000 مجله هنري و فرهنگ https://online-mag.ir/2021/08/ماجراي-سابقه-دار-اهداي-تابلوهاي-فرشچي/ محمود فرشچيان يكي از نقاشان معاصر ايراني است كه هر بار آثار او با قيمت يك ميليارد دلار ركورد حراج را مي شكند. برخي از آثار وي توسط وزير امور خارجه ايران به عنوان هديه به سفير و وزير امور خارجه اهدا شده است. ديروز خبري مبني بر اهداي اثر نقاش “يوسف و زولايكا” به …
محمود فرشچيان يكي از نقاشان معاصر ايراني است كه هر بار آثار او با قيمت يك ميليارد دلار ركورد حراج را مي شكند. برخي از آثار وي توسط وزير امور خارجه ايران به عنوان هديه به سفير و وزير امور خارجه اهدا شده است. ديروز خبري مبني بر اهداي اثر نقاش “يوسف و زولايكا” به مردم ژاپن اعلام شد. اما بايد در نظر داشت كه دانشجويان ايراني مقيم ژاپن اين اثر را به يكي از مراكز منطقه اي اين كشور اهدا مي كنند كه هدف آن “فعاليتها و فعاليتها و زندگي فرهنگي و هنري ايران است. كمك به دانش آموزان است.”
به گزارش مجله آنلاين ، محمود فرشچيان ، نقاش و هنرمند معاصر آثار زيادي را با موضوعات معنوي خلق كرده است كه اغلب رويدادهاي مهم مذهبي و اسرار آميز را روايت مي كند. از آثار اين هنرمند ، 15 مورد به موزه آستانك شمن اهدا شد. از جمله آنها مي توان به پنجمين روز خلقت (1352) ، عصر عاشورا (1355) ، ضامن گوزن 2 (1388) ، پرچمدار حقيقت (1389) و معراج (1391) اشاره كرد.
اما ديروز خبري مبني بر اهداي يكي از نقاشي هاي اين هنرمند به نام يوسف و زورايكا به يك مركز بين المللي منطقه اي در ژاپن منتشر شد. هدف از اهداي نقاشي هاي استاد فرسيتيان ، “تعميق بيشتر مبادلات با موسسات و گروه هايي است كه در مناطقي فعاليت مي كنند كه از فعاليت ها و فعاليت هاي فرهنگي و هنري ايرانيان و دانشجويان به ويژه در شهرها و مناطق غير از توكيو حمايت مي كند.” چيزي كه در گذشته نديده بوديم يا حداقل چيزي كه در رسانه ها نديده بوديم. كمك ها و ضبط آثار هنرمندان مشهور ژاپني به ساير كشورها در سطح مقامات عالي رتبه در بسياري از كشورها است و البته اهداف بزرگتري را نيز تعيين مي كند.
به عنوان مثال ، در ژانويه 2015 ، محمد جواد ظريف ، وزير امور خارجه روحاني ، در مقياس مذاكرات هسته اي با 1 5 ، كتاب مينياتوري فارسچيان را به همتاي آمريكايي خود ، جان كري ، تقديم كرد. ظريف در اهدايي به جان كري گفت: “اين مينياتورها تصاويري از نقاشي هاي 1 متر در 1 متر است.” “اما اگر به آتليه استاد فرسيسيان در نيوجرسي نگاه كنيد ، يك ذره بين خواهيد ديد كه به شما امكان مي دهد جزئيات نقاشي اصلي را ببينيد و جزئيات را با دقت بررسي كنيد.”
در مراسم رونمايي از دو تابلو “شام غريبه” و “آسمان چهارم” كه در موزه Falcitian در كاخ سعدآباد برگزار شد ، همچنين در سال 1994 بود كه محمد جواد ظريف اهداي برخي از هنرمندان را تأييد كرد. نقاشي براي چندين كشور. وي اظهار مي دارد: “دكتر كمال هرج كار پروفسور فالسيتيان را به عنوان وزير امور خارجه به سفير خارجي هديه داد ، و من مفتخرم كه اين كار را تا كنون در وزارتخانه انجام داده ام. اين مهمترين هديه به سفير است. من و وزارت امور خارجه مجموعه اي از آثار استاد فرسيتيان را به وزيران كشورهاي مختلف ارائه كرده ايم.
فرشچيان نقاشي “يوسف و زورايكا” را در سال 1996 به پايان رساند. اين اثر ، همراه با نقاشي “نبرد خير و شر” ، بر اساس حواس دروني خود هنرمند به طرز آشفته اي ترسيم شده است. خود او در اين زمينه گفت: به دليل يوسف و زليكا ، به تصوير كشيدن احساسات دروني زليكا و توجه كامل به يوسف بسيار دشوار بود. مجبور شدم جوانسازي زوريكا را توسط يوسف بيان كنم.
آثاري مانند “نقاشي هاي اشرا” و “شام گاليوان” و همچنين طراحي و كارگرداني ضريح امام رضا (ع) و امام حسين (ع) نيز يكي از برجسته ترين آثار هنري محمود فالسيتيان است.
انتهاي پيام