شربت‌هاي طب‌ سنتي براي جلوگيري از گرمازدگي

به مرجع به روز سئو حرفه اي خوش آمديد

چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۰۳

شربت‌هاي طب‌ سنتي براي جلوگيري از گرمازدگي

۴ بازديد

با شروع تابستان ، همه به دنبال نوشيدني براي رفع تشنگي خود هستند ، اما مي توان به جاي نوشيدني هاي مضر از نوشيدني هاي سرد سنتي استفاده كرد. به گزارش مجله آنلاين ، در فصل گرم سال گرما افزايش مي يابد كه ظرفيت هضم معده را كاهش مي دهد. بنابراين ، شما بايد از …

شربت‌هاي طب‌ سنتي براي جلوگيري از گرمازدگي https://online-mag.ir/2021/06/شربت‌هاي-طب‌-سنتي-براي-جلوگيري-از-گرم/ مجله آنلاين Sun, 06 Jun 2021 01:19:17 0000 مجله جامعه https://online-mag.ir/2021/06/شربت‌هاي-طب‌-سنتي-براي-جلوگيري-از-گرم/ با شروع تابستان ، همه به دنبال نوشيدني براي رفع تشنگي خود هستند ، اما مي توان به جاي نوشيدني هاي مضر از نوشيدني هاي سرد سنتي استفاده كرد. به گزارش مجله آنلاين ، در فصل گرم سال گرما افزايش مي يابد كه ظرفيت هضم معده را كاهش مي دهد. بنابراين ، شما بايد از …

با شروع تابستان ، همه به دنبال نوشيدني براي رفع تشنگي خود هستند ، اما مي توان به جاي نوشيدني هاي مضر از نوشيدني هاي سرد سنتي استفاده كرد.

به گزارش مجله آنلاين ، در فصل گرم سال گرما افزايش مي يابد كه ظرفيت هضم معده را كاهش مي دهد. بنابراين ، شما بايد از غذاها و نوشيدني هاي سبك كه هضم آسان دارند استفاده كنيد.

طبق گفته گروه پزشكي ايراني وزارت بهداشت ، مراحل تهيه شربت براي استفاده در يك روز گرم به شرح زير است:

شربت مگي

ابتدا 1 كيلوگرم شكر و 4 قاشق غذاخوري آب را گرم كنيد تا كمي غليظ و غليظ شود ، سپس 1 كيلوگرم زرشك تميز را به اين شهد اضافه كنيد. بعد از كمي جوشيدن ، حرارت را كاملاً كم كنيد و در اين زمان اسانس مانند گلاب به آن اضافه كنيد. حالا بياييد آن را كاملاً خنك كنيم ، كتري را درون تابه بريزيم و بعد از مدتي برق را خاموش كرده ، صاف كرده و بگذاريم خنك شود. زرشك مقوي داغ معده است و تشنگي را برطرف مي كند ، اما مقادير زيادي از اين شربت براي افرادي كه سرد هستند و سيستم عصبي ضعيفي دارند مناسب نيست.

شربت عناب

ابتدا 800 گرم عناب خشك را به مدت 12 ساعت در آب خيس كنيد. سپس در 4 ليتر آب بجوشانيد و بپزيد. بعد مايع حاصل از خرد كردن عناب را صاف كرده ، شكر را اضافه كرده و كمي دوباره آن را بجوشانيد تا شربت عناب درست شود ، اگر مي خواهيد نصف ليوان بنوشيد ، آن را در يك ليوان آب سرد حل كرده و بنوشيد.

اين شربت در تصفيه و تصفيه خون بسيار مفيد است. همچنين اگر حجامت مي كنيد زيرا خلط زيادي داريد ، بايد اين شربت را 15 روز قبل از حجامت ميل كنيد. بلع عناب و در بعضي موارد شربت آن باعث تورم در افرادي مي شود كه معده سردي دارند و بيمار مي شوند. در اين حالت مي توان از مقدار كمي عسل استفاده كرد.

شربت دست تمر

كدو تنبل را پوست بگيريد ، آنرا رنده كنيد ، آب آن را بگيريد ، در معرض مقدار مناسبي آب قرار دهيد و بگذاريد يك شب بماند. سپس روي حرارت ملايم بپزيد تا گل مرواريد كاملاً پخته و له شود. بعد شربت حاصل را صاف كرده و به همان مقدار تمره و شكر به آن اضافه كنيد تا غليظ شود.

ميزان مصرف اين شربت 70 گرم در هر وعده است. اين شربت حالت تهوع ناشي از صفرا و پرزهاي شكمي را برطرف مي كند ، تشنگي را كاهش مي دهد و صفرا و مخاط سوخته را از بدن خارج مي كند.

آبجو طبي

طبق گفته وزارت بهداشت ايران ، 75 گرم جو پوست كنده سالم به آرامي با 10 ليوان آب پخته مي شود تا جو شكوفا شود و كاملاً پخته شود. اين به طور متوسط ​​40 تا 50 دقيقه طول مي كشد. سپس صاف كنيد تا خنك شود و در يك مكان تاريك و خنك خنك شود. تا 2 روز در يخچال قابل نگهداري است.

نوشيدن اين مايعات مي تواند از استرس گرما ، تشنگي و كم آبي جلوگيري كند. البته اگر معده سرماخوردگي يا مرطوب داريد ، بهتر است يك قاشق غذاخوري عسل را در هر ليوان حل كرده و بنوشيد. آبجو طبي نبايد در ژله غليظ شود. در غير اين صورت ، نتيجه معكوس خواهد داشت. اگر جو مناسب باشد ، رنگ آبجو قرمز روشن است.

شربت بريمو

شما به شكر ، 1/2 ليوان آب ليمو و 4 فنجان آب نياز داريد. اين شربت در پاييز در بازار توليد مي شود. در را تميز كرده و بشوييد و آن را رنده كنيد يا به 4 ورقه برش دهيد و كاملاً تخليه كنيد. شكر را با 4 ليوان آب مخلوط كنيد ، 2-3 دقيقه بجوشانيد ، سپس شربت را صاف كنيد. آب و شربت را با صافي مخلوط كنيد ، چندين بار بجوشانيد و روي اجاق بگذاريد تا شربت غليظ شود. سپس آب ليمو را اضافه كنيد ، 1-2 بار بجوشانيد ، چربي بزنيد ، در يك شيشه تميز ريخته و اجازه دهيد شربت خنك شود. اين شربت خنك ، شاداب كننده و تقويت كننده معده است.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.